Drobečková navigace

Úvod > Předokenní rolety

Předokenní rolety

Klasik

Tyto předokenní rolety jsou zvlášť vhodné pro dodatečnou montáž.Nezasahuje do stavajicího stavebního otvoru ,ale přispůsobuje se mu.Box,ve kterém je ukrytý navijeví mechanismus včetně lamel rolety je umístěný na vnější straně otvoru.

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovladaní:

Popruhem,šňůrou nebo klikou:

-Každá varianta má své výhody .Popruh se drží mnohem lépe v ruce,ale musí vyveden z boxu přímo.Šňůru lze bez jakýchkoliv problémů vést např.skrz zeď a to za použítí bowdenu.Držení je méně pohodlné. 

 Ne vždy je použítí popruhu nebo šňůry výhodné,pohodlné nebo žadoucí.Pro tyto případy je zde přímé ovládání klikou.Klika přináší oproti popruhu a šňůře určitě pohodlí.To platí hlavně u rolet větších rozměrů. 

Elektromotorem:

Toto řešení je tchnicky nejdokonalejší.Je vhodné pro všechny typy a velikosti rolet.Vybrat si můžete z několika variant ovládání motoru: dálkové ovladaní,centrální i skupinové ovladání,klíčové spínače,senzory atd.

Jestliže dojde k vypadku elektrického proudu nelze v danou chvili roletu otevřít.Řešením je nouzové ovladání klikou(NHK) nebo záložní zdroj elektrické energie UPS,který lze využít i pro více rolet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20. 4. Marcela

Zítra: Alexandra

C-profily

Návštěvnost stránek

026174